Snart boklansering!

josefine2

Godt nytt år til deg, kjære leser! Dette året skal vi gjøre noe vi aldri har gjort før: Lansere og gi ut bok! Og det nærmer seg. Boka vår har gått i trykken, og trykkeriet sier at den skal være klar 17. januar. Lanseringen blir 23. januar, og lokalet er nå bestilt.

Det blir på vertshuset Josefine. Vi valgte stedet fordi vi ønsker noe som er intimt og spesielt, og vi tror stedet har de kvalitetene vi er på jakt etter. Josefine har plass til om lag 150 personer, og vi koser oss nå med å finne ut hvilke fine mennesker vi ønsker skal fylle lokalet denne kvelden. Mennesker som betyr noe for oss, og som har bidratt, direkte eller indirekte, til at boka har blitt det den har blitt.

josefine

Vi gleder oss!

Er du interessert i boka, så send en mail til cecilie.staude@sosialkommunikasjon.no eller svein.tore.marthinsen@sosialkommunikasjon.no med adressen din og ønsket antall, så får du boka i posten når den er klar – med en personlig hilsen fra oss.

 

Shares 0

2 tanker om “Snart boklansering!

  1. Hei!
    Gratulerer med boka – spennende! Og gøy at dere har brukt Bien som eksempel. Jeg jobber i Bien Sparebank, og kommer til deres lansering 23. januar sammen med min leder og Ass.banksjef Lena. Hun gir tilbakemelding på at vi kommer. Gleder meg!

    Hilsen Nina. @multininat @biensparebank

  2. Takk for det. Ja, det er spennende tider for oss som aldri har gitt ut bok før. Så fint at du og Lena kan komme. Vi har fått melding fra henne, og dere er nå påmeldt. Vi gleder oss til å se dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.